Pomoc

 

Rejestracja / Logowanie

Jak mogę się zalogować?

Logowanie do aplikacji odbywa się poprzez portal Facebook oraz Google+. Przy pierwszym uruchomieniu aplikacji pojawia się okno systemowe, przekierowujące do strony. Po poprawnym podaniu swoich danych – loginu oraz hasła zostaniesz przekierowany do aplikacji i możesz przejść dalej, by korzystać z Seep.

Nie mogę przejść dalej przy pierwszym logowaniu?

Aby móc korzystać z aplikacji należy wykonać trzy proste kroki.
1.Logowanie poprzez platformę Facebook lub Google+:  podaj swoje dane, aby przejść dalej.
2.Dodanie swoich zdjęć – dodaj minimum jedno zdjęcie, by przejść dalej.
3.Dodaj informacje o sobie – stwórz Własny nick oraz uzupełnij trzy pola zainteresowań i przejdź dalej.
Jeśli któryś z powyższych kroków nie został wykonany poprawnie, aplikacja nie pozwoli Ci przejść dalej, tym samym nie będziesz miał możliwości korzystania z Seep.

Jaki jest minimalny wiek, aby korzystać z aplikacji?

Aby zalogować się do aplikacji musisz mieć ukończone 18 lat. Dane wieku sprawdzane są automatycznie przy logowaniu poprzez stronę Facebook lub Google+. Jeśli nie masz ukończonego minimalnego wieku, możesz założyć konto, ale do ukończenia 18 lat nie będzie one widoczne dla innych użytkowników oraz nie będziesz miał możliwości wykonania żadnej aktywności.

Profil / Ustawienia

Jak mogę zmienić swoje dane?

Dane użytkowników pobierane są automatycznie z portalu Facebook lub przy opcji logowania poprzez Google+, podczas pierwszego logowania do aplikacji. Jeśli chcesz zmienić dane takie jak: wiek, imię, płeć, konieczne jest zalogowanie do strony Facebook lub Google+, w celu ich zmiany. Po zapisaniu zmian zaloguj się ponownie do aplikacji Seep. Jeśli chcesz zmienić inne dane możesz tego dokonać w swoim profilu, klikając w ikonę profilu w lewym, górnym rogu ekranu głównego.

Jak mogę zmienić lub ukryć swój wiek?

Dane użytkowników pobierane są automatycznie z portalu Facebook lub Google+, podczas pierwszego logowania do aplikacji. Są to: wiek, imię i płeć. Jeśli chcesz zmienić jedną z wymienionych danych, w tym dane dotyczące wieku, konieczne jest zalogowanie do strony Facebook lub Google+, w celu ich zmiany. Po zapisaniu zmian zaloguj się ponownie do aplikacji Seep. Jeśli chcesz ukryć swój wiek, możesz tego dokonać, zakupując konto premium i dokonując zmian w swoim profilu.

Jak mogę zmienić moją lokalizację?

Lokalizacja jest pobierana automatycznie na bazie Twojego aktualnego położenia. Zmiana lokalizacji jest możliwa jedynie po zakupie członkostwa premium. Użytkownik premium może zmienić lokalizację w swoim profilu, klikając w ikonę profilu w lewym, górnym rogu ekranu głównego.

Jak mogę dodać zdjęcie?

Dodawanie zdjęć jest możliwe w każdym dowolnym momencie korzystania z aplikacji. Aby dodać lub zmienić zdjęcia możesz tego dokonać w swoim profilu, klikając w ikonę profilu w lewym, górnym rogu ekranu głównego.

Czy stracę swoje połączenia i wiadomości po usunięciu aplikacji?

W przypadku usunięcia konta wszystkie dane i połączenia z innymi użytkownikami zostają automatycznie usunięte z aplikacji. Przy próbie usunięcia konta zostaniesz poinformowany o ich całkowitej utracie po usunięciu swojego konta.

Jak mogę wyłączyć powiadomienia?

Korzystanie z aplikacji wymaga Twojej zgody na wysyłanie powiadomień push oraz pop-up. Wyłączenie powiadomień jest możliwe jedynie po zakupie członkostwa premium. Użytkownik premium może wyłączyć powiadomienia w swoim profilu, klikając w ikonę profilu w lewym, górnym rogu ekranu głównego.

Jak mogę usunąć swoje konto?

Usunięcie konta jest możliwe w każdym dowolnym momencie korzystania z aplikacji. Możesz usunąć konto w swoim profilu, w zakładce ustawienia, klikając w ikonę profilu w lewym, górnym rogu ekranu głównego.

Funkcje

Co oznacza, że wybrałem swój trójkąt?

W momencie wyboru danego trójkąta nasz profil jest widoczny tylko  w wybranej opcji. Ponadto pokazują się nam tylko te osoby, które wybrał ten sam trójkąt, co my. Dzięki temu mamy pewność, że osoby, których szukamy dokonały świadomego wyboru i rzeczywiście szukają dokładnie tego, co My.

Jak mogę znaleźć nowe osoby?

Znalezienie nowych osób jest bardzo proste. Każdego dnia wybierasz Swój Trójkąt. Bez ograniczeń. Każdy Trójkąt oznacza inną aktywność:
Fioletowy – Jedzenie – trójkąt dla osób, które kochają gotowanie i wszystko, co z nim związane. Możemy znaleźć osoby, z którymi podzielimy się przepisami, porozmawiamy o gotowaniu, zaprosimy kogoś na wspólny posiłek i stworzymy grupy miłośników jedzenia.
Niebieski – Rozmowa – tutaj możemy porozmawiać z osobami, które mają podobne pasje, hobby, zainteresowania. Jest to opcja dla użytkowników, którzy chcą poznawać nowych ludzi, dzielić się zainteresowaniami, lub po prostu pogadać bez żadnych narzuconych preferencji.
Różowy – Randkowy – to opcja dla osób, które chcą poznać kogoś na randkę. Miejsce dla tych, którzy chcą umówić się na romantyczny wieczór, porandkować lub znaleźć drugą połówkę. Znaleźć miłość.
Po wyborze swojego trójkąta pokazują Ci się osoby, które dokonały tego samego wyboru, co Ty. Możesz zatem zacząć poszukiwania nowych znajomości! Sam decydujesz, na co masz ochotę i jakich ludzi chcesz poznać.

Nie mogę znaleźć nikogo w pobliżu.

Korzystanie z aplikacji i szukanie nowych osób odbywa się przez wykorzystanie Twojego aktualnego położenia. W Seep możesz znaleźć osoby w zasięgu od 1 do 50 kilometrów od Ciebie. Jeśli nie możesz znaleźć nikogo w pobliżu, zmień ustawienia lokalizacji w swoim profilu i ponownie zacznij poszukiwania nowych osób.

Co to jest sekretna wiadomość?

Seep to aplikacja inna niż wszystkie dotąd. W Seep użytkownicy mogą znaleźć funkcje, które pozwalają poznawać osoby w zupełnie nowy sposób. Ponadto, aby jeszcze bardziej cieszyć się z poznawania ludzi stworzyliśmy dwie dodatkowe funkcje dla użytkowników premium. Jedną z nich jest Sekretna Wiadomość. Chcesz mieć pewność, że druga osoba zobaczy Twoją wiadomość? Dokładnie to rozumiemy. Dlatego stworzyliśmy rozwiązanie, dzięki któremu pokażesz jaki jesteś. Wyślij Sekretną Wiadomość, która automatycznie wyświetli się na ekranie drugiej osoby. Dajemy Ci gwarancję, że ją zobaczy.

Co to jest dodawanie na później?

Seep to aplikacja inna niż wszystkie dotąd. W Seep użytkownicy mogą znaleźć funkcje, które pozwalają poznawać osoby w zupełnie nowy sposób. Jedną z tych funkcji jest dodawanie na później ( ikona stopera ). Jak to działa? Nie wiesz, czy polubić daną osobę? Bez obaw, damy Ci czas do namysłu. Każdego dnia możesz dodać trzy osoby na później i podjąć decyzję w ciągu 24h. Niczego nie musisz. Teraz możesz.

Czy po wybraniu czerwonego X zobaczę czyjś profil ponownie?

Seep to aplikacja zupełnie inna niż wszystkie dotąd.  Szanujemy Twój czas i wybory. Wiemy, że dokonujesz przemyślanych decyzji dlatego nie chcemy, abyś tracił cenne chwile na osoby, które Cię nie interesują. W związku z tym, po kliknięciu czerwonego X dajemy Ci gwarancję, że drugi raz nie zobaczysz tej samej osoby i dzięki temu wykorzystasz okazję do poznania nowych ludzi.

Wiadomości

Jakie pliki mogę wysłać w wiadomości?

Seep to aplikacja inna niż wszystkie dotąd. W Seep użytkownicy mogą znaleźć  funkcje, które pozwalają poznawać osoby w zupełnie nowy sposób. Chcemy dać ludziom najlepsze narzędzie do poznania nowych osób. W tym celu dodaliśmy możliwość przesyłania plików – chcesz wysłać film z wakacji lub podzielić się pasją do gotowania? A może chcesz wysłać swoje nowe zdjęcie? Teraz możesz! Przesyłaj zdjęcia, filmy, ale także przepisy i inne pliki. Dajemy Ci pełną dowolność w dzieleniu się swoimi pasjami ze znajomymi.

Nie mogę dodać zdjęcia lub filmu w wiadomości.

Chcemy dać ludziom najlepsze narzędzie do poznania nowych osób. W tym celu dodaliśmy możliwość przesyłania plików – chcesz wysłać film z wakacji lub podzielić się pasją do gotowania? A może chcesz wysłać swoje nowe zdjęcie? Teraz możesz! Przesyłaj zdjęcia, filmy, ale także przepisy i inne pliki. Każdy plik ma określone maksymalne wielkości. Jeśli nie możesz dodać zdjęcia lub filmu najprawdopodobniej są one po prostu za duże. Zdjęcia możesz wysłać do 4 Mb, filmy do 20Mb, a pozostałe pliki do 2Mb.

Jak mogę zgłosić lub zablokować użytkownika?

Chcemy, aby nasi użytkownicy byli jak najbardziej zadowoleni z korzystania z aplikacji. Dlatego. Ty sam decydujesz o tym kogo szukasz, z kim rozmawiasz i kogo chcesz poznać. Jeśli jakiś użytkownik sprawia, że nie możesz w pełni cieszyć się z Seep, bez problemów możesz go zablokować lub zgłosić w każdej chwili. Kliknij w okno chatu w listę konwersacji. Po prawej stronie znajdują się ikony trzech kropek, kliknij i sam zdecyduj, czy chcesz usunąć połączenie z danym użytkownikiem, w tym samym oknie możesz go także zgłosić.

Nadal masz pytania?

Contact Us